fbpx
Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

j j

Contact Info
New York +(123) 456 -7890 innovio@mikado-themes.com 184 Main Street Victoria 8007
Folow us on social

Jarne: Toekomstig developer die weet wat hij wil

Al 13 weken zit hij bij ons op kantoor en hij voelt zich al helemaal thuis. Dit is Jarne, stagiaire Toegepaste Informatica bij IT4IT Services.

Sportieve gamer

Fitness, gamen, lopen en programmeren. Nee, in zijn vrije tijd zit hij niet stil. Ook op kantoor werd al snel duidelijk dat hij een grote fan is van de gamewereld. Vanaf het moment dat hij zich helemaal thuis voelde op kantoor, speelde hij elke middagpauze samen met Philip, stagiaire bij het zusterbedrijf Bitconsult, Streetfighter || op SNES Mini. Wat was het doel? Ive, zaakvoerder van Bitconsult, verslaan. Maar om dat te doen, moeten ze toch nog wat meer trainen.

Van web naar mobiel

Naast het gamen werd er natuurlijk ook gewerkt. Samen met Laura, ook stagiaire bij IT4IT Services, werkte Jarne aan SamenSporten. Nu de web applicatie zo goed als af is en getest wordt door de eindgebruikers, hebben ze een nieuwe uitdaging voorgeschoteld gekregen: een mobiele applicatie. Bij de web applicatie moesten ze gewoon verder werken aan een project waar andere developers al aan gewerkt hadden, terwijl ze bij de mobiele applicatie volledig vanaf 0 moesten beginnen. En die uitdaging zijn ze met veel plezier aangegaan.

“Het is een zeer leuke opdracht, vooral omdat ikzelf ook zo bezig ben met sporten.”

Dankzij deze twee opdrachten is Jarne gedurende deze 13 weken hard gegroeid. In front-end development heeft hij heel veel bijgeleerd. Ook in back-end development is hij gegroeid. Zoals hij het zelf zegt: “Ik ben heel tevreden over deze stage”. Wij zijn ook heel tevreden van Jarne en zijn blij dat hij koos voor een stageplek bij ons.

Zicht op de toekomst

Jarne weet maar al te goed wat hij wil. Zijn stage zit er bij ons jammer genoeg op en over enkele weken heeft hij zijn diploma in handen. Maar daar stopt het niet voor hem. Zijn interesse in Artificiële Intelligentie neemt hij in zijn verdere studie mee. Zo gaat hij nog twee jaar Industriële Wetenschappen: Elektronica – ICT bij studeren. Daarna heeft hij ook ineens een master. Wauw! Wij wensen Jarne alvast veel succes!

Ook interesse om stage te lopen bij IT4IT Services?

Geef Bjorn dan zeker een seintje!
bjorn.ruysen@it4itservices.com