fbpx
Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

j j

Contact Info
New York +(123) 456 -7890 innovio@mikado-themes.com 184 Main Street Victoria 8007
Folow us on social
Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn een consultancy bedrijf gespecialiseerd in front-end technologieën.
Alle IT4IT medewerkers zijn technische mensen, inclusief het management.
Wij zijn gebeten door technologie! Technologie staat de dag van vandaag niet stil, wij echter ook niet!
Onze consultants worden permanent gecoacht en opgevolgd, zo volgen ze op regelmatige basis opleidingen en trainingen om up-to-date te blijven.

Wat is consultancy?

Wij krijgen vanuit verschillende kanalen projecten toegestuurd die perfect bij onze consultants passen.
Zo kunnen wij al onze energie gebruiken om onze consultants klaar te stomen voor de verschillende uitdagingen van de projectwereld.

 

Waar staan wij voor?

Persoonlijke aanpak

Als consultant weet je perfect wie je aanspreekpunt is. Onze unit managers Bjorn & Daan, blikken terug op ruime projectervaring en kennen de betekenis van consultancy als geen ander. Eens je op een project zit is iemand van hen je aanspreekpunt en zorgen ze voor jouw persoonlijk groeiplan.

Front-end technologieën

We werken uitsluitend met front-end technologieën. Omdat we in deze niche zitten hebben we door de jaren heen alle expertise vergaard en zijn we expert in deze technologieën.

Consultancy

Wij werken als onderaannemer en ontvangen via diverse kanalen projecten van klanten. De absolute troef van onderaanneming is dat alle energie naar de medewerkers gaat en blijft gaan. Onze medewerkers en hun persoonlijke groei staan centraal.

Onze waarden

Vertrouwen & transparantie

Vetrouwen en transparantie zijn de basis van een goede relatie. Door onze vlakke bedrijfsstructuur staan we heel dicht bij onze consultants.

Expertise

We hechten een grote waarde aan kennisdeling binnen het bedrijf. Zo geven we op regelmatige basis interne opleiding en delen de collega’s onderling hun kennis die ze opdoen bij de diverse klanten.

Gedreven

Gedrevenheid is voor ons een belangrijke waarde. In onze sollicitatieprocedure is dit één van de belangrijke punten waar wij veel waarde aan hechten. Al onze werknemers zijn gedreven developers met de juiste mindset!

Heb je nog een vraag?

Twijfel niet en stuur ons je vraag!