fbpx
Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

j j

Contact Info
New York +(123) 456 -7890 innovio@mikado-themes.com 184 Main Street Victoria 8007
Folow us on social

Opleidingsdag vol met fun

15 juni hielden we met ons hele team een opleidingsdag. Dat was een dag vol leerstof, lekker eten, fijne games, maar vooral een fijn weerzien van het voltallige IT4IT Services Team.

Leerrijke voormiddag

Tomas en Daniël gingen naar Techorama 2018 in Antwerpen. Zij kwamen met veel plezier hun ervaringen delen met de groep. Een kleine toelichting van de interessantste sessies hielden ons allemaal verwonderd. Net zoals de livedemo van Blazor die Tomas gaf naar aanleiding van wat hij allemaal op Techorama had gezien.


Natuurlijk hebben we deze dag ook nog andere elementen besproken. Freek kwam vertellen over Angular met Cordova en andere Angular weetjes. Ergonomie op de werkvloer is uiteraard ook heel belangrijk, daarom deelde Daniël zijn kennis. De laatste sessie was voor Raf. Hij kwam vertellen over de eerste stappen in Android development.

Plezante namiddag

Elke sessie was even interessant en we hebben weer veel bijgeleerd. Maar daarna was het tijd voor nog wat meer fun. Na een heerlijke lunch met broodjes van Trixx, was er de plezante afsluiter. De namiddag activiteit. Lekker ouderwets met boogschieten en darts. Dat het een leuke dag was!