fbpx
Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

j j

Contact Info
New York +(123) 456 -7890 innovio@mikado-themes.com 184 Main Street Victoria 8007
Folow us on social

Geef jouw website een make-over

Elk jaar komen verschillende bedrijven met nieuwe creatieve ideeën voor hun website. Al snel worden deze ideeën trends en maakt iedereen er gebruik van. De leukste en creatiefste trends van het moment hebben wij in een lijstje gegoten.

Broken Grid Layout

Het rooster waar wij al jaren aan vast waren gekluisterd is veranderd. Vanaf nu is het oké om eens buiten de traditionele kaders van het rooster te treden. Deze ‘Broken grid layout’ trend laat het toe om foto’s en elementen langzaam in het scherm te laten glijden. Hierdoor is het ook mogelijk om afbeeldingen en teksten over elkaar te laten glijden.

Broken grid layout

Maar let op! Soms kan je een fout beeld meegeven. Het is met dit ‘kapot rooster’ niet altijd duidelijk of het bewust is of dat het gewoon een fout in de code is.

Vliegende navigaties

Als je naar een bureau stapt voor een nieuwe website is de kans groot dat ze dit voorstellen. Designers maken de navigatie los van de rest van het design. Ze schuiven het een beetje naar beneden. Dit versterkt het gevoel dat de navigatie een zelfstandig object is, niet noodzakelijk een deel van een pagina, maar wel altijd in de buurt.

Vliegende navigaties

Geometrische lettertypes

Ontworpen met passer en geodriehoek. Dat zijn de fonts die iedereen gebruikt. Futura, ICT Avant Garde, Neuzeit, … In letterdikte is er vrijwel geen variatie. Ga voor stoer!

Geometrische lettertypes

Spelen met kleur

Elke website speelt met kleur. In het verleden zaten veel merken vast op de kleuren die ‘geschikt’ waren voor web. Vergeet dat! Doe wat je wil en gebruik de kleuren die jij geschikt vindt. De hedendaagse technologie maakt het mogelijk dat alle kleuren zeer mooi op scherm uitkomen. De kleuren zijn helderder.

Spelen met kleur

Illustraties

Illustraties zijn geweldig. Ze zijn duidelijk, speels en het geeft een meerwaarde aan de site. Professionele tekenaars kunnen speciaal voor jouw gepersonaliseerde illustraties maken die jouw site net dat tikkeltje perfecter maakt. Wat voor merk je ook bent, wat jouw imago ook is, er past altijd wel een soort illustratie bij jouw bedrijf.

Illustraties
Zijn dit trends die jou aanspreken of blijf je liever op de oude manier werken aan jouw website? Het is natuurlijk niet omdat dit de trends van het moment zijn dat jij ze ook moet volgen! Binnen enkele maanden zijn er toch alweer tientallen andere trends.